Dansk
 
Deutsch
 
English
 
Nederlandse
        LIKE OS PÅ FACEBOOK
 

Bamsebo´s Historie

Bamsebo's historie.

Gudenådalens Camping åbnede i 1961 officielt, men der blev vist drevet teltplads et par år inde tilladelsen kom. Før campingplads blev der drevet landbrug på arealet. Op gennem 70'erne henvendte pladsen sig mest til fastlæggere, da der ikke var nogen særlige aktiviteter for børn. Henry Brink som købte gården og markerne købte den af en familie hvor manden og konen blev kaldt Bamsefar og Bamsemor i lokal samfundet. Da Henry startede campingpladsen gav han den øgenavnet Bamsebo og har af kommer navnet "Bamsebo".

 

I 1985 skiftede pladsen ejer, hvorefter der blev bygget minimarkeds- og receptionsbygning, samt gravet ud til swimmingpool, som senere er blevet udvidet. Der blev bygget hytter - i gennemsnit én om året - og der blev lavet en stor pavillion. Senere blev der bygget en stor gedefold ved siden af legepladsen. Denne til stor glæde for børnene, som kan fodre gederne med brød.
Fra sæsonen 1999 blev pladsen overtaget af Keld og
Inge Lise Winkler som drev den frem til sæsonen 2006
 
I 2004 skiftede de legepladsen med bl.a. svævebane, rutcherør og klatrestativ. I 2004 blev den gamle toilet bygning totalt renoveret og i 2005 blev opført 2 luksushytter med bad og toilet. Navnet på pladsen blev ændret fra Gudenådalens Camping "Bamsebo" til BAMSEBO CAMPING v. GUDENÅEN.
 
Fra sæsonen 2006 er det så Iben og Steen Pedersen der besidder Bamsebo Camping og vil sørge for at alle gæsterne får en god servicering og en dejlig oplevelse når de besøger pladsen.
Bamsebo v/ Steen og Iben Pedersen | Hagenstrupvej 28, 8860 Ulstrup  | Tlf.: 86 46 34 27 | info@bamsebo.dk