Dansk
 
Deutsch
 
English
 
Nederlandse
        LIKE OS PÅ FACEBOOK
 
swimmingpool
Bamsebo vaffel
 
Bamsebo Camping, er en meget familievenlig campingplads. Her er noget for enhver smag, om man er barn eller voksen.
 
På Bamsebo Camping, kan du medbringe dit eget telt, din egen campingvogn eller leje en af vores mange hytter.
 
Er I til en stille og rolig ferie. Kan I f.eks lade børnene lege på vores store legeplads, med klatretårn, trampoliner, svævebane, tarzanbane og meget mere. Mens I slapper af på en af vores mange bænke og nyder stilheden ved Gudenåen.
 
Eller hvad med en dag ved poolen. Her er der sat borde og stole samt solvogne op, og skulle I få lyst til en af vores berømte Bamsebo Vafler, ligger vores lille Butik lige ved siden af.
 
I butikken kan man købe lidt af hvert, lige fra dagens avis, postkort, og pomfritter og ikke mindst KÆMPE GAMMELDAGS ISVAFLER. Det er også her man kan bestille morgenbrød til dagen efter, så det lige er til at hente.
 
Er I mere til den aktive ferie, kan man f.eks besøge et af vores mange udflugtsmål, eller leje en af vores kanoer og se det hele lidt fra søsiden. Vi er selvfølgelig behjælplige med at planlægge turen, hvadenten den er kort eller lang.
 
Hvis I bedre kan lide at blive på land, er der rig mulighed for at fiske
 
Det er også muligt at udfordre hinanden på vores flotte minigolfbane, eller måske på tarzanbanen.
 
Rundt omkring på pladsen er der opsat grill, til fri afbenyttelse. Man kan også tilberede maden i det helt ny istandsatte køkken, eller bare bruge thekøkkenet i Jeres lejede hytte.
 
Muligheder er der nok af, kun fantasien sætter grænser. Og har I brug for hjælp står vores dygtige og imødekommende personale altid til rådighed.
 
Vi glæder os til at se Jer på Bamsebo Camping.
 
 
 
Bamsebo v/ Steen og Iben Pedersen | Hagenstrupvej 28, 8860 Ulstrup  | Tlf.: 86 46 34 27 | info@bamsebo.dk